• Geplaatst op:

    24 maart 2015

0
Kaat’s Blog

Kaat staat op de Fair van het Zuiden

KaatIk ga niet het podium op! Hoe graag ik ook in de belangstelling sta en hoe groot mijn mond ook lijkt… ik ben enorm verlegen. En ik verwacht ook altijd dat mijn broek afzakt ofzo, als ik in het zicht sta. Of nog erger, dat ik dus op het podium sta om vragen te beantwoorden over huishouden en leuker leven enzo en dat er dan niemand een vraag heeft. De horror!!! Sta je daar!

Ik hou er wel van, van doemdenken. Dan kan het alleen maar meevallen!

De vraag of ik het podium op ging kwam van een vriendin. Die vond dat ik dat zeker moest doen. Als er een podium is moet je erop gaan staan is haar motto. Mijn motto ook maar dan wel na sluitingstijd.

En zo’n podiumperformance moet je ook goed voorbereiden. En ik heb mijn handen vol hier want manlief is op uitzending. Dat betekent dat ik het hele huishouden, alle ritjes, koken, wassen en alles wat er hier zo dagelijks voorbij komt in m’n uppie moet zien te klaren.

Dan nog de Korte Metten Club runnen, af en toe ademhalen en natuurlijk gaat er ook nog ’s van alles mis. Hebben we bijna een maand lang de griep hier in huis gehad, moet deze week de versnellingsbak van de auto worden vervangen en ligt jongste hier inmiddels heel ziek op de bank met buikklachten maar we weten niet waardoor.

Moeders wil ook ’s haar neus buiten de deur steken en richting de Fair! Zo kan ik geen kant op!!

Wat Kaatje in ieder geval wél gaat doen? Een mooie retro woonkamer opbouwen met behulp van Hal 69 en een leuke prijsvraag rondom die woonkamer. Waar je een gigantisch prijzenpakket mee kunt winnen met behulp van superleuke sponsors. En waar ik sowieso aan iedereen die meedoet digitaal iets leuks stuur en onder de inzenders 75 VIP-pakketten voor de Korte Metten Club verloot.

Nieuwsgierig? Moet je even richting onze woonkamer komen. En als je vragen hebt en je bent aanwezig op de Fair stuur ze dan in via fair@kortemetten.club

Ga ik misschien toch nog dat podium op…