• Geplaatst op:

    23 maart 2015

0
Kaat’s Blog

Aan de Smoothiekuur!

Lekker-hotel-mama-new“Weet je wat we doen”, zei ik tegen dochter. “We doen een smoothie 2-daagse!” Ik bracht het erg enthousiast en dochter leek het ook wel wat.

Dus zat zij, maar ik ook, op de eerste ochtend aan een bleekselderij/boerenkool smoothie wat natuurlijk niet zo’n heel leuk begin was. Maar bikkels als wij dames Mossel zijn, wij zetten door. In de 2 dagen die volgden kwamen er hele lekkere voorbij met fruit maar ook hele smerige met rauwe krootjes (Rotterdams voor rood bietje), rauwe bataat (zoete aardappel) en groenten… heel veel groenten.

IEW!
En we slikten af en toe een pil en roerden hier en daar volgens het boekje poeders door en uiteindelijk viel zij niets af en ik 3 kilo. En voelden we ons vreselijk gezond wat we hebben gevierd met een reep chocola op dag 3 (nee hoor, echt niet…).

Nu zijn jullie natuurlijk vreselijk aangestoken door dit verhaal en willen jullie ook aan de smoothies! Dat verbaast me niets (wel). Gelukkig zijn er buiten boerenkool en bleekselderij heel veel andere heerlijke mogelijkheden voor smoothies.

En op de Fair kun je er een beginnetje mee maken. In de vrolijke caravan van www.lekkerhotelmama.nl Daar maakt Smoothiediva Thiery Thielemans de lekkerste creaties. Maar ook fruitbekers, panini’s, tosti’s en/of wafels.

Dus honger hoeven we niet te hebben tijdens de Fair!

En als je nou wilt weten welke favorieten Thiery heeft, kijk dan even hier, kun je alvast zelf thuis ook wat recepten uitproberen.

Maak er een fijne dag van!

Kaat